جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

دریادار سیاری: نیروی زمینی ارتش آمادگی پاسخ به هر تهدیدی را دارد

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط کشور آمادگی دارد در مقابل هر تهدیدی بایستد و جوابگو باشد تا امنیت و ثبات مرزهای کشور حفظ شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۳ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش امشب (یکشنبه 21 خردادماه) در برنامه صف اول شبکه خبر با اشاره به توان ارتش، گفت: امروز آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای انجام مأموریتی که برعهده آن قرار دارد، در بالاترین حدّ خود است.

وی افزود: نیروی زمینی قهرمان ما امروز در مرزهای شرق و غرب مستقر است و امنیت مرزها را برقرار می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش بیان کرد: عمده قوای نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط این کشور آمادگی دارد هر کجا که لازم باشد، در مقابل هر تهدیدی بایستد و جوابگو باشد تا امنیت و ثبات مرزهای کشور حفظ شود.

دریادار سیاری ادامه داد: نیروی پدافند هوایی ما ضمن حفظ همه سامانه‌های پدافندی زمین پایه در ارتفاعات مختلف به صورت ۲۴ ساعته در حال پایش و رصد مرزهای هوایی کشور و حفاظت از آن‌هاست.

وی گفت: نیروی هوایی ما با به‌کارگیری انواع و اقسام جنگنده‌ها در آمادگی لحظه‌ای قرار دارد، تا هر کجا که لازم بود برای دفاع از مرزهای هوایی در آسمان و مرزهای کشور با هر تهدیدی مقابله کند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش افزود: نیروی دریایی ما در سطح، زیرسطح و حوزه پروازی ضمن حفاظت از مرزها، برقراری امنیت برای خطوط مواصلاتی کشور در دریاها و اقیانوس‌های مختلف آمادگی دارد هر کجا لازم باشد از مرزهای دریایی، منطقه نظارت، آب‌های سرزمینی و منافع و منابع کشور دفاع کند.

دریادار سیاری تأکید کرد: مجموع موارد مذکور نشان از این دارد که ارتش جمهوری اسلامی ایران با توکل بر خدا و تکیه بر تمام توانمندی‌های داخلی به آنچه نیاز داشته، دسترسی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه قدرت‌افزایی امروز ارتش ناشی از چند مؤلفه است، خاطرنشان کرد: اولین موردی که در دستیابی ارتش به دستاورد‌های مختلف اهمیت دارد، نیروی انسانی است. بهترین جوانان این مملکت در ارتش جمهوری اسلامی ایران از اقصی نقاط کشور انتخاب می‌شوند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: این افراد تحت تربیت و آموزش خاص نظامی که باید، قرار می‌گیرند، این جوانان باید با ارزش‌های حاکم بر ارتش انقلابی کار خود را شروع کنند.

دریادار سیاری با بیان اینکه امروز در حوزه آموزش، بهترین و استانداردترین آموزش‌ها را در ارتش اجرا می‌کنیم، تصریح کرد: این آموزش‌ها با فناوری‌های روز و ارتقاء سطح مهارت‌های مختلف اجرا می‌شود. مجموع این موارد، یعنی توجه به نیروی انسانی و تربیت و آموزش این نیرو برای اجرای مأموریت‌های خود به بهترین نحو است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار